Time – Out Nieuws mei 2017

Gelukzoekertje Jerry heeft zijn eigen huisje gevonden!

Op 25 mei heb ik Jerry naar zijn nieuwe huisje in Nijmegen gebracht. Hij komt te wonen bij een al wat ouder echtpaar en krijgt dus de volle 100% aandacht. Na het zien van zijn filmpje waren zij helemaal ‘verkocht’. Jerry is alweer de 18e Time-Out logee die we in de Kattenkeet hebben opgevangen.

Time – Out Nieuws maart 2017

In het poezenbos is de lente nu ook uitgebroken. De pension-poezen van de Kattenkeet liggen vaak lekker buiten in het zonnetje. Ook Time-Out gelukzoekertje Jerry geniet van de zon. Zijn film op YouTube is al ruim 300 keer bekeken en veel mensen hebben mijn oproep op Facebook gedeeld, waarvoor veel dank! Toch heeft het allemaal nog niet naar een nieuw baasje voor Jerry geleid. Jerry logeert hier nu bijna 3 maanden en gaat zich wat vervelen dus het zo zo fijn zijn als de nieuwe baas nu snel komt. Ondanks dat Jerry iedere centimeter van zijn buitenren nu wel kent, blijft hij heel braaf en wacht geduldig. Jerry is helemaal zindelijk en heeft zooooo’n zin in een nieuw huisje en liefdevol baasje! Kom eens langs om kennis met hem te maken!!

Kijk onder Time-Out logees voor meer informatie

Time – Out Nieuws januari 2017

Januari is alweer een eindje op streek en er is alweer veel gebeurd. Zo is er een mooie film gemaakt van onze trouwe logee Kira, klik hier en geniet van haar.

Maar er is ook weer een nieuwe Time-Out logee. Zijn naam is Jerry en hij is een prachtige grote cyperse kater van 8 jaar jong. Jerry is hier nu 2 weken en hij doet het erg goed. Is heel erg lief, babbelt graag en gaat keurig op de kattenbak. Dat is heel braaf van Jerry want hij had thuis een sproei-probleem ontwikkeld. Nu zijn 2 weken nog wat kort om echt conclusies aan te verbinden, maar de signalen zijn goed. Met het koude weer van de laatste dagen heeft Jerry niet zoveel op en dus is hij vaak in zijn Time-Out huisje te vinden, lekker bij het kacheltje. Maar dagelijks gaat hij ook even de benen strekken en speelt hij fanatiek met de hengel.

Met ex-Time-Out logee Siep gaat het ook heel erg goed. Siep is heel tevreden met z’n nieuwe baasjes en zij met hem. Hij heeft in sneltempo een band opgebouwd, gaat lekker naar buiten. Het lijkt alsof hij er al jaren woont. Ik heb Siep een paar weken geleden opgezocht en mocht nog even heerlijk van hem genieten.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Hallo daar!