Vanaf augustus 2021 ben ik gestopt met het Time-Out huis.

Om u een idee te geven waar het voor stond, laat ik deze informatie nog even staan op de website.

Kansloos in het asiel

In mijn kattenpension vang ik regelmatig katten uit het asiel op. Het betreft dan dieren die een gedragsprobleem hebben of aan het ontwikkelen zijn. Maar het betreft soms ook katten die vanwege dieetvoer, niet in de kattengroep kunnen verblijven. Zo’n dier zit dan noodgedwongen in een klein hok. Er zijn ook dieren die door asociaal gedrag niet in de kattengroep kunnen. Ook voor hen blijft noodgedwongen geen andere keus dan opvang in een klein eigen hok. Verder krijg ik regelmatig een kat doorverwezen door kattengedragscollega’s. In 2009 ben ik begonnen om dit soort katten op te vangen in mijn pension. 
U begrijpt dat ik dit alleen kan doen in de rustige tijden als mijn pensionkamers niet allemaal gebruikt worden. Maar soms kom ik toch in de knel als een asiel kat hier langer verblijft omdat een geschikt nieuw baasje niet zo snel gevonden wordt.

Uitbreiding capaciteit
Om die reden hebben we in 2011 een extra verblijf met buitenren gebouwd. Speciaal bedoeld voor (asiel)katten die een time-out nodig hebben, genaamd het Time-Out huis. U begrijpt dat de kosten voor goed of speciaal voer, evt. voedingssupplementen, pipetjes tegen de vlooien en pilletjes tegen de wormen, kattenbakvulsel en verwarming in koude tijden behoorlijk op kunnen lopen. Alle tijd en zorg die ik er zelf in steek laat ik dan nog buiten beschouwing. Daarom heb ik het Theti-fonds opgericht, genoemd naar de eerste poes die ik op deze manier heb opgevangen en na 5 maanden met succes herplaatst heb. Inmiddels hebben al z’n 25 (asiel)katten via het Time-Out huis een nieuw baasje gevonden. In het Theti-fonds komen alle sponsorgiften terecht zodat ik het Time-Out-huis kan blijven volhouden. Alle kosten die ik voor de (asiel)kat(ten) maak kan ik op deze manier uit het fonds betalen!

Theti

Theti

Sponsors Time-Out-huis
Misschien vind u het een aantrekkelijk idee om op een actieve manier bij te dragen aan het kattenwelzijn in onze regio?
U kunt het Theti-fonds steunen door uw bijdrage over te maken op:

NL82 KNAB 0256 889 155 ten name van Kattenkeet te Heino o.v.v. Theti-fonds.

Blijf betrokken!
Op mijn website doe ik regelmatig verslag van de gebeurtenissen in het Time-Out-huis.
Klik hier voor de meest recente informatie.

Heel hartelijk dank! ook namens alle Time-Out logeetjes tot nu toe:
Theti, Lucky, Pepper, Macho, Dunkie, Meisje, Pipo, Ruby, Max, Tommie, Smack, Bert, Kobus, Elmo, Lola, Bliksem, Siep, Jerry, Roderick, Sjouk, Tommy, Roxie, Kira, Belgische Tommy, Bartje, Meneertje, Amon en Kin)!