Februari 2021

De sneeuw is weer langzaam aan het verdwijnen. Kin moest even wennen aan al die kou aan z’n pootjes maar op den duur kon hij wel de lol van de sneeuw inzien. Vooral de vogelvoeder had zijn warme belangstelling. Kin staat nu ruim een week op diverse “dating”-sites. Het heeft nog niet tot zijn fijne baas geleid maar goed we beginnen pas en daten moet je ook leren…

Kin wacht dus nog steeds op dat ene fijne baasje dat van zijn vrolijke gezelschap wil genieten. Op de timeout-logees pagina kunt u lezen wat Kin precies zoekt.

Kin in de sneeuw en binnen om z’n pootjes weer te warmen

Januari 2021

Januari is voor de helft alweer voorbij en hopelijk wordt 2021 een beter jaar. Ik hoop dat jullie allemaal gezond en wel blijven want dat is het voornaamste.
Voor Time-Out kater Kin is het fijn dat de Kattenkeet niet erg vol zit want zo krijgt hij meer aandacht……

Inmiddels is Kin zover dat we op zoek gaan naar een nieuw huisje voor hem. Op mijn logees pagina staat een heel verhaal over hem. Wie hij is en wat voor soort baasje hij zoekt.

Afgelopen maand heeft Kin heeft bezoek gehad van een mevrouw die gespecialiseerd is in homeopathie voor dieren. Hij reageert heel goed op de voorgeschreven druppeltjes!

GAAAAAAAP !!!!

Ik begin me hier een beetje te vervelen! Wordt jij mijn ideale baasje?