Time-Out Nieuws januari 2018

Het nieuwe jaar is van start en Time-Out logee Roderick staat op YouTube met z’n film. Veel lieve mensen hebben zijn verhaal gedeeld en z’n film is al ruim 258 keer bekeken sinds gisteren! Dank jullie wel allemaal hiervoor en zo moet het toch gaan lukken om Roderick aan zijn eigen fijne huisje te helpen.

Intussen wacht hij min of meer geduldig. Zijn buitenren heeft hij nou wel gezien en hij zou o zo graag zijn koffertje pakken. Hij zit klaar voor uw kennismakingsbezoek!

Time-Out Nieuws februari 2018

Roderick

Time-Out logee Roderick zit nog steeds te wachten op een fijn nieuw huis. Zijn film is al 600 keer bekeken maar heeft nog niet geleid tot de ene warme mand. Roderick wil zoooo graag en is zo vreselijk lief, waar wacht u op?

Dus heeft u een warme schoot, een tuin(tje) en tijd en aandacht voor Roderick, grijp dan u kans. Roderick is helemaal gezond en een enorme vrijdoos!!

Time-Out Nieuws maart 2018

Roderick heeft zijn eigen huisje gevonden!!

Eind maart was daar dan dat ene telefoontje waar je al zo’n tijd van gedroomd hebt en op heb zitten wachten. Er belde een mevrouw die Roderick heel graag wilde ontmoeten! Ze kwam, en Roderick zag en overwon. Half april gaat Rickie naar Amsterdam verhuizen en het plan is dat hij nog zo af en toe in Heino komt logeren.