Mei 2019

Nieuwe Time-out gast!!

Al ruim enkele maanden hebben we bezoek van een ongecastreerde jonge kater. Hij is een lieve jongen en is ook vriendelijk tegen mijn eigen poezen. Het duurde even voordat hij de boel vertrouwde maar ook bij poezen gaat de liefde door de maag… 😉 Na enige dagen trainen liep hij de hondenbench in en kon ik hem laten castreren. Dat verliep allemaal probleemloos, ook even een bloedtest laten doen op oa FIV, gelukkig negatief. Na een nachtje aansterken in het Time-Out huis heb ik hem weer de vrijheid gegeven. Nu komt hij elke dag een hapje mee-eten en kijkt soms verlangend naar binnen.

Daarom gaan we voor hem op zoek naar een eigen huisje met een flink territorium. Ik denk dat hij op den duur graag ook binnenshuis wil zijn (zeker in de herfst/winter) maar nu vindt hij het buiten nog te fijn. Meer informatie over Zwerver volgt dus tzt.

De foto hiernaast toont Zwever kort na zijn castratie.

Onze Zwerver heeft altijd trek!

April 2019

Begin april kreeg ik het verdrietige berichtje dat Roderick is overleden. Dit kwam als een complete verrassing. Hij was natuurlijk al behoorlijk op leeftijd maar toch schrik je van zo’n bericht. Lieve Roderick met z’n prachtige hoofd en zachtmoedig karakter. Zijn bazinnetje heeft slechts een jaar van hem kunnen genieten. Dag lieve Rico!

Maar gelukkig ook goed nieuws. Zo gaat het heel goed met Tommy. Hij heeft zelfs een nieuwe vriendin gevonden, zij woont slechts een paar huizen verderop. Tommy zoekt haar vaak op (Tommy links, vriendin rechts (rood/wit)).

En ook over Roxie ontvang ik hele goede berichten. Zij zit graag op schoot en haar nieuwe bazinnetje is dol op haar. Op de foto een relaxte Rox op schoot!

Maart 2019

Ook Roxie heeft haar huisje gevonden. Begin februari is zij verhuisd naar De Bilt en het gaat heel goed met haar. Ze heeft zich snel aangepast en ik kreeg al een foto waar ze op het balkon zit. Heel veel plezier en geluk lieve Rox!

En ook met Tommy gaat het prima. De Brabantse gezelligheid bevalt hem wel en na carnaval mag hij naar buiten!

Januari 2019

Het jaar 2019 is fantastisch begonnen want Time-Out logee TOMMY heeft zijn huisje gevonden!

Over een paar weken kan hij zijn koffertje pakken en breng ik hem naar Den Bosch. Daar komt hij te wonen bij een hele lieve mevrouw met een grote tuin.

Heel veel geluk Tommy!

Nu nog onze lieve Roxie. Ook zij zoekt nog een ander huisje. Roxie kwam te logeren in de Kattenkeet vanwege ruzie in de kattengroep thuis. Dat viel niet meer te repareren en dus zoeken we voor Rox nog een liefdevol, begripvol en vooral geduldig nieuw baasje. Roxie hoeft niet naar buiten te kunnen! Ik denk zelf aan wat oudere mensen op een ruim appartement. Roxie is heel zachtaardig en wil graag op schoot zitten en spelen. Maar ze moet zich eerst vertrouwd voelen en dat kan eventjes duren. Rox is geschikt voor mensen die het fijn vinden een band met hun kat op te bouwen. In dit filmpje ziet u hoe leuk zij is.