Time – Out Nieuws december 2017

Het jaar is omgevlogen! De Kattenkeet heeft veel logeetjes, zowel oude bekenden als nieuwe, mogen verwelkomen.

In het Time-Out huis heeft het eerste half jaar Jerry gelogeerd. Hij woont inmiddels al weer maanden bij zijn nieuwe familie en is daar erg tevreden.

Kater Roderick kwam in de herfst van dit jaar. Al heel snel bleek dat er met zijn lagere urinewegen iets totaal niet in orde was. Een operatie waarbij zijn plas-opening groter is gemaakt volgde. Roderick herstelde gelukkig snel en is nu weer een fitte en vrolijke kater. Hij kan nu op zoek naar een nieuw lief huisje! Op de pagina Video-boodschappen staat zijn film waarin hij zelf vertelt wat hij zoekt.

Ik wens u en de uwen een fijn en poezelig 2018!

Time – Out Nieuws oktober 2017

Update over het herstel van Roderick

We zijn inmiddels alweer een dikke week verder en de hechtingen van Roderick zijn er ruim een week geleden uitgehaald. Dat liet hij gelukkig lief toe zodat een roesje niet nodig was. Voor hem was de grote opluchting dat z’n kap eindelijk af mocht en hij weer buiten kon rondlopen. De wond is mooi genezen en er komen alweer wat haartjes op z’n huid. De onrust verdwijnt steeds meer uit z’n lijf en de sanitaire stops zijn genormaliseerd. Hij zit ook rustig op schoot en geniet van alle aandacht en verwennerij. Nog een aantal weken aansterken en dan op zoek naar die ene lieve baas!

Onze nieuwe Time-Out logee Roderick is eind september gearriveerd

Hij is een lieve gecastreerde kater, 13 jaar jong. Wat opviel was dat Roderick vrij onrustig was en ook vaak de bak bezocht. Dus voor de zekerheid naar de dierenarts waar hij een echo kreeg. Wat opviel was een plasdoorgang die bijna helemaal dichtzat en een zeer volle uitgerekte blaas. Zelfs de plaatsing van een katheter (onder verdoving) lukte niet en nadat gekeken was of de nieren van Roderick nog goed functioneerden, en dat was zo, hebben we besloten om hem te opereren. Zijn plasopening is groter gemaakt, helaas is dit wel ten koste gegaan van zijn mannelijk lid. Knorrie heeft de operatie goed doorstaan. Hij was weer snel aan het eten en het plassen gaat een stuk beter nu. Hij snort weer en zit op schoot. Hij moet nog wel een kap op z’n hoofd tot de hechtingen eruit mogen. Hij heeft dus nog een aantal dagen huisarrest en wordt gruwelijk door mij verwend…..

Selfie met Roderick alias Knorrie (of Snorrie).

Een beetje rare foto maar we zitten in het Time-Out huisje en Knor zit op schoot.

Time – Out Nieuws augustus 2017

De zomer begint alweer op z’n retour te lopen maar gelukkig geldt dat niet voor de Kattenkeet. Veel bekende gezichten zag ik deze zomer, met straks als hoogtepunt in september 3 ex-Time-Out logeetjes die komen logeren (maar dan als pension-poes!). Hoogtijd om jullie bij te praten over het Time Out huis.

Jerry maakt het heel goed

Jerry is alweer maanden geleden vertrokken naar zijn eigen fijne nieuwe huisje. Hij maakt het uitstekend en gaat nu ook met de familie mee naar hun vakantiehuisje. Daar kan Jerry weer lekker een frisse neus buiten halen, zoals op  deze foto te zien is.

Volgende Time-Out logee

Eind september komt onze volgende Time-Out logee. Roderick heeft al de respectabele leeftijd van 13 jaar bereikt. Zijn voormalige bazinnetje vond dat ze te weinig tijd en aandacht voor Roderick had en dus zocht ze een ander huisje voor hem. Helaas pakte dat anders uit dan gehoopt en dus komt Roderick naar het Time-Out huis zodat we in alle rust kunnen gaan zoeken naar zijn ideale huisje.

Time – Out Nieuws mei 2017

Gelukzoekertje Jerry heeft zijn eigen huisje gevonden!

Op 25 mei heb ik Jerry naar zijn nieuwe huisje in Nijmegen gebracht. Hij komt te wonen bij een al wat ouder echtpaar en krijgt dus de volle 100% aandacht. Na het zien van zijn filmpje waren zij helemaal ‘verkocht’. Jerry is alweer de 18e Time-Out logee die we in de Kattenkeet hebben opgevangen.

Time – Out Nieuws maart 2017

In het poezenbos is de lente nu ook uitgebroken. De pension-poezen van de Kattenkeet liggen vaak lekker buiten in het zonnetje. Ook Time-Out gelukzoekertje Jerry geniet van de zon. Zijn film op YouTube is al ruim 300 keer bekeken en veel mensen hebben mijn oproep op Facebook gedeeld, waarvoor veel dank! Toch heeft het allemaal nog niet naar een nieuw baasje voor Jerry geleid. Jerry logeert hier nu bijna 3 maanden en gaat zich wat vervelen dus het zo zo fijn zijn als de nieuwe baas nu snel komt. Ondanks dat Jerry iedere centimeter van zijn buitenren nu wel kent, blijft hij heel braaf en wacht geduldig. Jerry is helemaal zindelijk en heeft zooooo’n zin in een nieuw huisje en liefdevol baasje! Kom eens langs om kennis met hem te maken!!

Kijk onder Time-Out logees voor meer informatie

Time – Out Nieuws januari 2017

Januari is alweer een eindje op streek en er is alweer veel gebeurd. Zo is er een mooie film gemaakt van onze trouwe logee Kira, klik hier en geniet van haar.

Jerry!

Maar er is ook weer een nieuwe Time-Out logee. Zijn naam is Jerry en hij is een prachtige grote cyperse kater van 8 jaar jong. Jerry is hier nu 2 weken en hij doet het erg goed. Is heel erg lief, babbelt graag en gaat keurig op de kattenbak. Dat is heel braaf van Jerry want hij had thuis een sproei-probleem ontwikkeld. Nu zijn 2 weken nog wat kort om echt conclusies aan te verbinden, maar de signalen zijn goed. Met het koude weer van de laatste dagen heeft Jerry niet zoveel op en dus is hij vaak in zijn Time-Out huisje te vinden, lekker bij het kacheltje. Maar dagelijks gaat hij ook even de benen strekken en speelt hij fanatiek met de hengel.

Ex-Time out logee Siep

Met ex-Time-Out logee Siep gaat het ook heel erg goed. Siep is heel tevreden met z’n nieuwe baasjes en zij met hem. Hij heeft in sneltempo een band opgebouwd, gaat lekker naar buiten. Het lijkt alsof hij er al jaren woont. Ik heb Siep een paar weken geleden opgezocht en mocht nog even heerlijk van hem genieten.