Time-Out Nieuws januari 2018

Het nieuwe jaar is van start en Time-Out logee Roderick staat op YouTube met z’n film. Veel lieve mensen hebben zijn verhaal gedeeld en z’n film is al ruim 258 keer bekeken sinds gisteren! Dank jullie wel allemaal hiervoor en zo moet het toch gaan lukken om Roderick aan zijn eigen fijne huisje te helpen.

Intussen wacht hij min of meer geduldig. Zijn buitenren heeft hij nou wel gezien en hij zou o zo graag zijn koffertje pakken. Hij zit klaar voor uw kennismakingsbezoek!

Time-Out Nieuws februari 2018

Roderick

Time-Out logee Roderick zit nog steeds te wachten op een fijn nieuw huis. Zijn film is al 600 keer bekeken maar heeft nog niet geleid tot de ene warme mand. Roderick wil zoooo graag en is zo vreselijk lief, waar wacht u op?

Dus heeft u een warme schoot, een tuin(tje) en tijd en aandacht voor Roderick, grijp dan u kans. Roderick is helemaal gezond en een enorme vrijdoos!!

Time-Out Nieuws maart 2018

Roderick heeft zijn eigen huisje gevonden!!

Eind maart was daar dan dat ene telefoontje waar je al zo’n tijd van gedroomd hebt en op heb zitten wachten. Er belde een mevrouw die Roderick heel graag wilde ontmoeten! Ze kwam, en Roderick zag en overwon. Half april gaat Rickie naar Amsterdam verhuizen en het plan is dat hij nog zo af en toe in Heino komt logeren.

Time-Out Nieuws juli 2018

Na maanden van stilte (althans op de website) nu weer nieuws. Excuus voor de radiostilte maar het was een drukke tijd….

Met onze Roderick gaat het heel goed in Amsterdam. Hij is een echte ‘celebrity-watcher’ geworden en houdt alle bewegingen op de PC Hooft goed in de gaten!

King of the house!

Rico houdt alles goed in de gaten, wat komt daar nu weer voorbij?

En toen kwam daar Sjouwkje: zij had al een huisje maar de introductie verliep niet zo als we hoopten. Sjouwk sprong bij haar nieuwe baasjes uit het raam en was 3 weken onvindbaar. Gelukkig bleef ze in de buurt zodat ze toch weer binnenboord kwam. De baasjes gingen aan de slag om een veilige buitenren voor haar te maken en tot die tijd logeerde Sjouwk in het Time-Out huis. Hier kon ze rustig wennen aan het buitenleven en kwam ze ook tot rust. In de laatste week van juli is ze weer op haar oude stekkie, de buitenren staat, en de introductie met huiskater Gijs verloopt ook best goed. Ik heb er alle vertrouwen in!

Hiernaast Sjouwkje in het Time-Out huis van de Kattenkeet !

Gijs en Sjouwkje hebben een onderonsje

Sjouwkje in haar nieuwe buitenren

Time-Out Nieuws november 2018

Vanaf begin oktober (2018) logeert de Haagse kater Tommy in het Time-Out huis. Tommy had thuis een probleempje waardoor hij in huis sproeide en kwam om die reden naar de Kattenkeet. Zoals ik wel vaker meemaak met andere Time-Out katten is ook Tommy in z’n Time-Out huis helemaal zindelijk. Er is geen druppel urine gevloeid zowel niet binnen als buiten in z’n tuintje.

Tommy is een hele lieve gecastreerde kater van 6 lentes jong. Hij is heel erg op mensen gesteld en aanhankelijk, maar gaat af en toe ook graag z’n eigen gang. Hij zit heel graag bij je op schoot en is dol op aandacht. Voor hem zoek ik een eigen huisje met tuin waar hij enig kat mag zijn en waar geen kleine kinderen en/of babies zijn, zodat hij zich veilig kan voelen. In de onderstaande film doet Tommy zijn verhaal.

Wie gunt deze lieverd nog een fiks aantal fijne jaren?

Time-Out Nieuws december 2018

Begin december kwam Roxie uit Zeist logeren. Roxie had een lastige week achter de rug want wegens geruzie in de kattengroep werd ze een weekje bij de dierenarts ondergebracht. Dat was voor de timide Roxie geen pretje en zij en haar baasjes waren dan ook blij dat ze uit logeren kon gaan in de Kattenkeet. Het adresje waar Rox naartoe zou verhuizen ging echter niet door en daarom ‘promoveerde’ Roxie van pensionpoes naar Time-Out poes. Voor Roxie zoeken we dus ook een fijn nieuw huisje. In het filmpje vertelt ze zelf wat ze graag wil. Voor Roxie geen tuin maar liever een appartement met rustige baasjes. Ze is een enorm lieve kat maar moet wel eerst vertrouwen opbouwen en dat duurt even (maar dan heb je ook een vriendin voor het leven!).

We kregen ook een berichtje van Roderick (nu Rico) uit Amsterdam. Hij maakt het goed en zit tevreden tussen de kerstspulletjes!


Nieuwjaarswens voor 2019 van de Kattenkeet !